احساس حقارت

به هدف خودت نمی رسی

یکسری کارها را ما انجام می دهیم که باعث می شود ما به هدف خودمان نرسیم و اگر ما نتوانیم با شیوه درست عمل کنیم تا آخر عمر در حسرت خواهیم بود که به خواسته های خودمان نرسیده ایم.

به هدف خودت نمی رسی اگر…

دوست عزیز : انسانها بخاطر سهل انگاری به هدف خودشان نمی رسند .

زمانی که شما اقدام به خودشناسی می کنید متوجه می شوید که چه ترمزهایی در درون شما وجود دارد که مانع می شود شما به هدف خودتان نرسید و چه موانعی در بیرون وجود دارد .

دوست عزیز : به هدف خودت نمی رسی اگر این موانع درونی و بیرونی را مورد شناسایی قرار ندهی . وجه مشترک تمام افرادی که به هدف خود نمی رسند تنبلی می باشد ؛ این تنبلی باعث می شود که یا فرد اقدام نکند یا اگر اقدام می کند در میانه راه بدلایل مختلف از ادامه مسیر باز بماند .

دوست عزیز : به هدف خودت نمی رسی اگر ریشه های تنبلی خودت را نشناسی . زمانی که شما کاری را که بایست الان انجام می دادید و انجام ندادید و به آینده موکول کرده اید شما یک قدم از هدف خودت دور مانده ای .

اما در نظر بگیرید شما دوتا کار بایست همزمان انجام دهید مثلا یکی پرداخت قبض برق می باشد و یکی هم حاضر شدن سرکلاس مهارت زندگی اگر شما پرداخت قبض برق را به روز دیگر موکول کنید و سرکلاس حاضر شوید در اینجا شما با انجام ندادن یک کار به هدف خودت که بالا بردن سطح زندگیت می باشد نزدیکتر شده ای .

دوست عزیز : زمانی به هدف خودت نمی رسی که اولا اقدام به خودشناسی نکرده باشی و دوم اینکه اولویت های زندگیت را تعیین نکرده باشی .

ما از گناه یک تصور مذهبی داریم مثلا اگر دروغ گفتیم یا غیبت کردیم مرتکب گناه شده ایم اما برای از دست دادن فرصت ها برای برای رسیدن به هدف احساس گناه نداریم در صورتی که زمانی که ما شما بخاطر اینکه چک هایی که بایست پاس می کردید و پاس نکردیدیا ماشین خودتان را بیمه می کردید اما بیمه نکردید و ….اینها بیانگر این است که تنبلی می کنید و به هدف خودت نمی رسی.

دوست عزیز با انجام دادن به موقع کارها ما از احساس گناه رها می شویم و زندگی سالم تر و کارسازتری خواهیم داشت .

دوست عزیز: به هدف خودت نمی رسی اگر ترمزهای درونی و موانع بیرونی را نمی شناسی و اولویت ها را درنظر نگیری و در انجام به موقع کارها اقدام نکنی .

قلم و کاغذ بردار : تما م کارهایی که مانع از رسیدن به هدف تان می شود را روی کاغذ بیاورید و سپس برای هر کدام برنامه ای تنظیم کنید .

 

 

درباره نویسنده: شهناز غفاری

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *