خودشناسی برای موفقیت

خودشناسی برای موفقیت چه کابردی دارد را در وب سایت راز درون دنبال نمایید .

خودشناسی برای موفقیت مانند این می ماند که ساختمانی را می خواهید بنا کنید . هرچه شما درمورد ساختمان اطلاعات بیشتری داشته باشید , ساختمان بهتر و محکمتری را بنا خواهید کرد.

خودشناسی برای موفقیت مانند یک نوری هست که درمسیر برای شما روشن هست و به شما می گوید به شکلی حرکت کنید .

برفرض مثال زمانی که شما می خواهید نویسنده شوید , اگر شناخت کافی از توانایی ها و محدودیتهای درونی خود داشته باشید بهتر می توانید نویسندگی را انتخاب نماییذ .

خودشناسی برای موفقیت حکم اولین پله را دارذ و چنانچه فرد این اولین پله را برای خودش بنا نکند بقیه پله ها سست و لرزان خواهد بود .

زمانی که فرد در یک خانواده ای بزرگ شده باشد که دارای ساختار مستبدانه بوده است یا دارای ساختار سهل گیرانه یا آزادمنشانه باشدقطعا شخصیت فرد در این سه ساختار بایکدیگر فرق دارد و شخصیت فردی که درخانواده دارای ساختار آزادمنشانه رشد یافته است برای کسب موفقیت های بیرونی مناسب تر هست بخاطر اینکه آسیب های کمتری دیده است و توانایی حل مساله را بلد هست و مدیریت احساسات و افکاردارد و درکل دارای شخصیت منسجم تری هست و با شناخت توانایی و استعدادخودش راحت تر می تواند مسیر موفقیت را طی نماید .

شما تصور نمایید سه نفر می خواهند در یک میدان بازی با هم به رقابت دوندگی بپردارند یکنفر کاملا سالم هست , یکنفر دیگر یک پا ندارد ونفر دیگر دست ندار قطعا اگر آن دونفر که نقص  عضو دارند مجهز به امکانات نباشند نمی توانند در میدان بازی موفق شوند .

فردی که دریک خانواده مستبد بزرگ شده است ترس و اضطرابهای شدیدی دارد و فردی که دریک خانواده سهل گیر بزرگ شده دارای اعتماد به نفس پایینی می باشد و یکسری آسیب ها خاص خودشان را دارند.

چنانجه تمایل دارید درزمینه موفقیت گامهای مفید بردارید , افکارخودتان را ارزیابی نمایید ؛ اگر افکار مخربی دارید که مانع می شود از توانایی های خودتان استفاده نمایید آن افکار را شناسایی نمایید ؛ برفرض مثال ممکن است این فکر در ذهن شما توسط والذین مستبد شکل گرفته است که تو آدم کودن و احمقی هستی و از پس کاری که می خوای انجام بدهی برنمی آیی این فکر باعث ایجاد احساسات منفی و نادرست در شما می شود و ممکن است احساس ترس یا ناامیدی سراغ شما بیاید یا احساس درماندگی خلاصه اینکه هر احساسی که در شما شکل بگیرد باعث نوعی رفتار خودمخرب در شما می شود که مانع شروع یا اتمام کار می شود و والد سززنشگر قطعان افسار روان شما را در دست می گیرد و شما رادر ورظه منفی بافی های وحشتناک فرو می برد و لازم است  که صدای تفکرات را ازهمان آغاز پاره نمایید و بجای آنها تفکرات درست را قرار دهید برفرض مثال به خودتان بگوییذ از افراد متخصص مشاوره کسب و کار می گیرم یا کلاس آموزشی شرکت می کنم که یاد بگیرم کارم را درست انجام بدهم

درباره نویسنده: شهناز غفاری

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *