خودکاوی و خودشناسی از طریق شناختن تیپ های شخصیتی (درون گرا و برون گرا ) را در وب سایت راز درون دنبال کنید .
خودکاوی و خودشناسی از طریق شناخت تیپ های شخصیتی یعنی برونگرا و درونگرا بودن این امکان را دراختیار شما قرار می دهد که سمت وسوی ارتباطات و شغل خودتان را بهتر مشخص کنید .
اصول تیپ شخصیتی :
این پرسش که چرا اینگونه رفتار میکنیم می تواند به خودکاوی و خودشناسی در تیپ های شخصیتی بسیار کمک کننده باشد .
اگر دقت کرده باشید با توجه به منحصر به فرد بودن هر شخص یکسری رفتارها در یک دسته افراد شبیه هم هست که این دسته از افراد رفتارهای آنها با یک دسته دیگرمتفاوت می باشد واینجاست که تفاوت تیپ های شخصیتی مشخص می شود. و خودکاوی و خودشناسی ازاین طریقمی تواند به ما کمک کند علت رفتارها بهتر درک کنیم و درنهایت ارتباطات مؤثرتری برقرار کنیم .
شخصیت هرفرد تاحدود زیادی مهمترین و بهترین وسیله برای شناخت رفتار اوست .
خودکاوی و خودشناسی در تیپ های عصبی شخصیت به ما این شناخت را داد که غرورهای عصبی ناشی ازتضادها بعد از تولد در فرد شکل می گیرد . اما در تیپ شخصیتی برون گرا و درون گرا فرد با همین نوع تیپ شخصیتی به دنیا می آید .
بنابراین عوامل گوناگرنی روی رفتار اشخاص اثرگذار هستند که از جمله آنها می توان به ژن ها , طرز تربیت
استدادهای درونی , قابلیت ها , زمینه های فرهنگی , مقاطع زمانی مکانی ویژه توجه نمود .
انسان در شرایط متفاوت رفتارهای متفاوت انجام می دهد .مثلا درجمع خانواده فرد یک رفتاری دارد و درمحیط کار رفتار دیگر و درکنار دوستان رفتار دیگر … علتش این است که هر موقعیتی رفتاری را می طلبد.
اما این بدان معنا نیست که شخصیت ما درهرمورد تغییر می کند . برعکس , ما در هر شرایطی با واکنش های خودبخود و خودکارمتفاوتی روبرو می گردیم . طوری رفتار میکنیم که راحت باشیم .
تیپ شخصیتی به دقت ویژگی های شخصیتی را که درتما اشخاص هست مشخص می کند . اطلاع ازتیپ شخصیتی به ما اطلاع می دهد که نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنیم .
اولین کسی که به تیپ های شخصیتی توجه کرد و درباره آن مطلب نوشت کارل یونگ سوییسی در ۷۰ سال قبل بوده است . اما دو زن امریکایی به اسامی کاترین بریگز و دخترش ایزابل میرز بودند که تیپ های شخصیتی را ساده سازی کردند .. اقدام مهم ایزابل برای درک رفتار انسانی , فراهم آوردن یک ایزار روانی بود که شا نزده تیپ مختلف را به درستی شناسایی می کند . او نام این ابزار را ” ام بی تی آی ” گذاشت .
مقالات بعدی را در این زمینه دنبال کنید تا بتوانید خودکاوی و خودشناسی بیشتر داشته باشید .
خودکاوی و خودشناسی – تکنیک های شخصیت خوانی – راز درون – شهنازغفاری