بهانه تراشی

شفای درون

مقاله شفای درون را در وب سایت راز درون دنبال کنید .

شفای درون فرد را درمسیر و روند درست زندگی قرار می دهد. شفای درون از طریق خودشناسی اتفاق می افتد .

شفای درون چه کاربردی دارد ؟

زمانی که وسیله ای خراب می شود اولین کاری که انجام می دهیم این است که بدنبال عیب و ایراد آن وسیله می گردیم . زمانی که شما دارید احساسات تلخ و منفی را تجربه می کنید بهترین راه این است ریشه آنها را بررسی کنید و این کار را ازاز طریق خودشناسی می توانید انجام دهید . خودشناسی مثل یک نور هست که درمسیر تاریک به شما کمک می کند که مسیرخودتان را پیداکنید .

افکار مخرب که هرروز به تارو پود وجودتان حمله می کند را شناسایی کنید تا بتوانید به شفای درون خودتان بپردازید . شما این دو فکر را باهم مقایسه کنید :

” همه مردم کلا هبردار هستند ” , ” افرادی وجود دارند که باصداقت با من همکاری می کنند”

فکر اول هم بر روان شما یک حالت دفاعی خصمانه را بوجود می آورد وشما را در قلمرو ترس قرار می دهد و بین شما و خدا و مردم فاصله می اندازد .

فکر دوم بر روان شما حالتی خوش بینانه را حاکم می کند و انرژی های دوستانه را در شما بوجود میآورد و شما را در قلمرو اعتماد و دوستی قرار می دهد و رابطه اتان باخدا و مردم نزدیک تر می شود .

تغییر جهت دادن افکار از منفی به مثبت می تواند به شفای درون شما کمک کند.

در تاریک خانه ناخودآگاه ما افکار منفی و اضطراب آوری هستند که از دوران کودکی در وجود ما ریشه دوانده است و آنها را با انجام تکنیک های حرفه ای تر باید به سطح آورد . و زمانی که آن فکار به سطح آمدند شما راحت تر می توانید تغییر جهت دهید .

بطور مثال من درگذشته شب ها اضطراب و تپش قلبم بالا بود و مدتها از قرص برای خوابیدنم استفاده می کردم ولی طی مراقبه های مکرر متوجه شدم اضطراب من به دوره کودکی ام برمی گشت .زمانی که دست به دیوارمی گرفته بودم و راه می رفتم و موقع ظهر کسی اطرافم نبود و من از حیاط خونه بدلیل داغ بودن زمین نمی توانستم رد بشوم و در یک قسمت خانه تک و تنها دست به دیوار ایستاده بودم . وزمانی که متوجه شدم اضطراب من به دوران کودکی من برمیگردد و ربطی به زندگی الان من ندارد کاملا برطرف شد در صورتی که تا قبل از این آگاهی فکر می کردم اضطراب من بدلیل شرایط زندگی کنونی من می باشد . ما از طریق خودشناسی می توانیم به شفای درون خودمان بپردازیم .

 

 

 

درباره نویسنده: شهناز غفاری

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *