عوارض وابستگی افراطی به دیگران

عوارض وابستگی افراطی به دیگران

عوارض وابستگی افراطی به دیگران مقاله ای است که به خودشناسی شما کمک می کند و اگر نشانه هایی از آنرا در خودتان می بینید قطعا برای درمان آن اقدام کنید .

عوارض وابستگی افراطی به دیگران را در وب سایت راز درون دنبال کنید

اینکه ما بتوانیم روابط سالم و مفید و حتی نزدیک بادیگران داشته باشیم تا درمواقع استرس بر آنها تکیه کنیم خیلی سودمند است اما عوارض وابستگی افراطی به دیگران بسیار آسیب زننده می باشد.

عوارض وابستگی افراطی به دیگران به طرق زیر برای فرد وابسته آسیب زننده می باشد :

۱-انگیزشی : افراد وابسته به سختی می توانند خود را برانگیزند ؛ زیرا آنها نمی توانند بدون راهنمایی , حمایت و تأیید دیگران کاری انجام دهند .

۲-شناختی : افراد وابسته خود را ناتوان و بی عرضه تلقی می کنند , چون قبول دارند که دیگران زندگی آنهارا کنترل می کنند .

۳-عاطفی : وقتی لازم است افراد وابسته از خود مراقبت کنند , مضطرب و آشفته می شوند .

۴-رفتاری : اشخاص وابسته مانند فردی محتاج و درمانده با دیگران ارتباط برقرار می کنند .

باتوجه به اینکه افراد وابسته بیش از اندازه به دیگران متکی هستند , فشار زیادی را متحمل می شوند . افراد وابسته به توانایی خود برای مقابله با مشکلات اعتماد زیادی ندارند , زیرا همیشه روی کمک دیگران حساب کرده اند . واقعیت دیگری که مشکل بالا را تشدید می کند , سبک ارتباطی آزار دهنده افراد وابسته است که به طرد شدگی آنها از سوی دیگران منجر می شود . بنابراین افراد وابسته بیشتر در معرض خطر آسیب های روانی و جسمی ناشی از استرس قرار دارند ..

وابستگی عاطفی یکی از بیماری هی قرن حاضر می باشد و اگر کوچکتری نشانه هایی از آن در خودتان می بیند , قطعا به درمان آن بپردازید .

عوراض وابستگس افراطی به دیگران از دیدگاه کارن هورنای :

وقتی کودک در یک ساختار بیمار و محیط نا ایمن بزرگ می شود ؛ در برابر آسیب های خانواده یکی از سه راهبرد را بکار می برد ؛ شیوه برتری طلبانه , شیوه مهر طلبانه و شیوه عزلت طلبانه که ایشان مطرح می کند از بین این سه تیپ شخصیتی بدترین نوع تیپ شخصیتی , شخصیت مهرطلب می باشد ؛ به این دلیل که از یک طرف به دیگران احساس نیاز شدید می کند و به آنها بشدت وابسته می باشد و از طرف دیگر چون از طرد شدن از طرف دیگران می ترسد بیشتر ازحد توان خودش به دیکران باج عاطفی می دهد و بخاطر ترس از طرد شدن , بیش از ازحد در خدمت دیگران است درحالیکه نسبت به دیگران تنفر هم دارد و برای همین احساس بدبختی می کند .

 

 

درباره نویسنده: شهناز غفاری

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *